Turun Pétanque-Seura

Yleistä

 

Seura perustettiin vuonna 1987 ja on nyt murrosiässä. Toimintaa tämä ongelmaikä ei näytä haittaavan. Jäsenmäärä on vakiintunut vähän alle sataan. Aktiivisia, viikottain seuran toimintaan osallistuvia jäseniä, on yli 40. Ympäri Suomeakin kilpailuja kiertäviä kilpaurheilijoita on kymmenkunta.

 

Seuran harjoitus- ja kilpailutoiminta on vilkasta. Harjoitusaikoja, jolloin kentillä ei tarvitse yksin pelailla, on viidesti viikossa. Ajat löydät tältä sivulta vähän alempaa. Kesäaikana harjoitellaan ja pelataan Kupittaan petanquekentillä Kylmänä vuodenaikana pelaamisen ja talviharjoittelun mahdollistaa 10 ratainen talvihalli Kärsämäentie 35:ssä, Leaf Centerissä. 

 

Kaikille avoimia kilpailuja järjestetään Turussa vuosittain n. 8-10 ja seuran jäsenten välisiä mittelöitä kymmenkunta. Lisäksi aktiivisimmat käyvät lähiympäristön muiden seurojen järjestämissä avoimissa kisoissa mm. Loimaalla, Porissa, Tampereella ja Mynämäellä.

 

Turun Pétanque-Seura on saavuttanut viime vuosina hyvin valtakunnallistakin menestystä. Vuoden 2000 SM-kisoissa seuran pelaajat saavuttivat kaksi mestaruutta ja hopeaa. Turun Pétanque-Seura r.y. rankattiinkin Suomen toiseksi parhaaksi seuraksi vuonna 2000! Vuonna 2001 SM-kisoista oli tuomisina kaikenvärisiä mitaleita. Tällöin tuojina kunnostautuivat seuramme naispelaajat. Mitaliputki sai jatkoa vuoden 2002 SM-sekaduppelin hopeamitaleista.

 

 

Harjoitusajat

 

Seuralla on kaikille avoimet harjoitukset viidesti viikossa:

  • Ma 17-20

  • Ti 11-14

  • Ke 18-21 (Grand Prix tai Winter Cup)

  • To 11-14

  • La 11-14

Grand Prix on kaikille avoin viikkokilpailu, jota pelataan kesällä keskiviikkoisin alkaen kello 18.00. Winter Cup on ihan vastaava sarja talvella talvihallissa. Pelimaksu on kummassakin parin euron luokkaa. Nämä keskiviikkopelit kestävät koko kauden ajan ja huipentuvat finaalipäivään. GP-lopputurnaus pelataan perinteisesti syyskuussa ja Winter Cupin finaalit maaliskuussa. Vaikka pelit alkavatkin kuudelta, paikalla kannattaa olla vähän aikaisemmin.

 

Harjoitteluaikojen ulkopuolellakin Kupittaan kentät ovat kaikkien vapaassa käytössä. Voit käydä kentillä kuuliasi heittämässä yksin tai vaikkapa oman porukkasi kanssa. Talvisin hallissa perimme pienen vierailumaksun.

 

Jäsenmaksut

 

Vuoden jäsenmaksu on junioreilta 6 € ja muilta 25 €.

 

» Pääsivu

» Uutisia

» Yleistä

» Säännöt

» Tulokset

» Kuvia

» Yhteystiedot

» Linkkejä

 © Turun Pétanque-Seura 2008